PlayStation 5 sanal gerçeklik konusunda VR çılgınlığı yaşatacak

SONY’nin E3 2019’da tanıtması muhtemel oyun konsolu PlayStation 5 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyun konsollarının 5 yıldan fazladır güncellenmediği bu dönemde, yeni oyun konsollarının piyasaya çıkması ve rekabetin hızlanması bekleniyor. Detaylı bilgiyi haberimizde ele alıyoruz.


PlayStation 5 sanal gerçeklik konusunda VR çılgınlığı yaşatacak 1

2020’nin son çeyreğinde piyasaya sunulması beklenen PlayStation 5 ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. İki yeni özelliğin geleceği PlayStation 5’de en çok ilgi çekecek olan özelliğin sanal gerçeklik olacağı söyleniyor. En son çıkan PlayStation 4’de sanal gerçeklik oyunları şuan oynanabiliyor olsa da daha gerçekçi bir görünüm ve deneyim için oldukça ciddi yatırımların yapıldığı yeni oyun konsolunda çok güçlü bir işlemci sunulacak. GPU değerlerinin zirveye çıkacağı PlayStation 5, hem sanal gerçeklik konusunda hem de diğer oyunlarda performans canavarı olacak.

499 DOLARA SATIŞA SUNULACAK

PlayStation 5 özelliklerinden bahsettik ama şimdi sizlere oyun konsolunun fiyatı hakkında detaylı bilgi vermek istiyoruz. Geçmiş istatistiklere baktığımızda 2013 yılında satışa sunulan bir önceki PlayStation 4’ün 399 dolarlık bir fiyat etiketi olduğunu söyleyelim. PlayStation 5 en fazla 499 dolar olabilir ama henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu yıl yapılacak olan E3 fuarında tanıtılması muhtemel yeni PlayStation 5’in özellikleri ve fiyatı da açıklanacak.

5 YILDIR HİÇBİR GÜNCELLEME YAŞANMADI

Dünyanın en iyi oyun konsollarını sıralamaya kalksak sizlere söyleyeceğimiz liste taş çatlasa 3 markadan oluşacak. Fakat şuanda piyasada bulunan oyun konsollarının en az 5 yıldır güncellenmediğini de söyleyelim. Bu kadar zamandır güncellenmeyen Microsoft firmasının XBOX oyun konsolu ve SONY’nin satış rekorları kıran PlayStation 4’ü düşündüğümüzde 2020 yılının son çeyreğinde oyun konsolu dönemi yaşanacağını söyleyebiliriz.

YAZAR: KADİR NAZIM

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fotoğrafları Çıplak Hale Dönüştüren DeepNude Uygulaması Kapatılıyor 5

Fotoğrafları Çıplak Hale Dönüştüren DeepNude Uygulaması Kapatılıyor

Fotoğrafları yapay zeka ile çıplak hale dönüştüren DeepNude uygulamasının fişi çekiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.