PlayStation Store’da artık iade garantili sipariş dönemi başlıyor

PlayStation Store’da çok ciddi değişiklikler meydana geliyor. SONY, yenilikleri arasında bulunan iade garantili ön sipariş dönemi resmen başladı. PSN cüzdan ve nakit olarak yapılacak geri ödemeye dair detayları bu haberimizde ele alıyoruz.


PlayStation Store'da artık iade garantili sipariş dönemi başlıyor 1

SONY’nin oyunculara özel olarak tasarladığı ve piyasaya sürdüğü bir ürün olan PlayStation, çok ciddi bir değişiklik yaparak iade politikası sistemini hizmete alıyor. PlayStation Store’da artık geri ödemeli dönem başlayacak. İade garantili siparişler şu anlık sadece ön siparişlerde geçerli olacak fakat zamanla birçok online alışverişte iade hizmet verilecek.

14 GÜN HAKKINIZ OLACAK

PlayStation Store’dan verdiğiniz ön siparişler, sipariş verdiğiniz andan itibaren 14 gün boyunca geçerli olacak. İade almanız için oyunu indirmemiş ve haliyle oynamamış olmanız gerekiyor. Bu şartları sağlıyorsanız eğer kısa sürede iade alabileceksiniz. SONY iade başvurunuzu kabul ederse, ödeme yönteminize göre geri iade yapacak.

PSN CÜZDAN ÖDEMELERİ DE OLACAK

PlayStation Store’da artık birçok abonelik şekli kullanıcılara sunuluyor. Bu aboneliklerde oyun satın almak için online ödeme haricinde, tıpkı Steam’da olduğu gibi bir cüzdana ödeme yapabiliyorsunuz. Bu ödeme şekliyle birlikte çok daha güvenli alışveriş imkanı olabiliyor. SONY bazı içeriklerde, ödemeyi nakit olarak değil, PSN Cüzdan hesabınıza PSN kredisi olarak yapacak.

YAZAR: EFE SALİH

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fotoğrafları Çıplak Hale Dönüştüren DeepNude Uygulaması Kapatılıyor 5

Fotoğrafları Çıplak Hale Dönüştüren DeepNude Uygulaması Kapatılıyor

Fotoğrafları yapay zeka ile çıplak hale dönüştüren DeepNude uygulamasının fişi çekiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.