Güney Koreli GalB yeni sezonda Beşiktaş’ın koçu olacak

Beşiktaş Eports takımı oldukça büyük bir transfer yaptı. Güney Koreli eski bir oyuncu olan GalB ile anlaşan siyah beyazlı takım yeni sezonda başarı yakalamak istiyor. Beşiktaş Esports takımında halen bir koltuğun boş olduğu görülüyor.


Güney Koreli GalB yeni sezonda Beşiktaş'ın koçu olacak 1

Spor kulüplerinin Espor yatırımları bir hayli hız kazandı. Sadece büyük kulüpler değil küçük kulüplerde Espor yatırımlarını aksatmıyor. Oyun oynarken yapılması gereken en önemli şeylerden birisi antrenmanlar yapmak ve aynı zamanda tecrübe kazanmaktır. Bunu çok iyi bilen bir takım olan Beşiktaş Esports takımı yeni sezon Güney Koreli bir ‘Gamer’ ile anlaştı. Aslında herkes bu oyuncuyu yakından takıyor. Yıllar önce League of Legends oyununda şampiyon olan ve stratejileri ile herkese şaşırtan bir oyuncudan bahsediyoruz.

GÜNEY KORELİ GALB YENİ SEZONDA TÜRKİYE’DE OLACAK

Güney Koreli olan GalB, profesyonel olarak Espor ile ilgileniyor. Daha önceden birçok oyunda profesyonel bir konumda iken şimdi oyun oynamak yerine koçluk yapmayı tercih ediyor. Daha önce ülkemizde faaliyet gösteren gruplarda da çalışan GalB, artık Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisi olan Beşiktaş’ın Espor takımını yönetecek.

TAKIMDA GÜNEY KORE RÜZGARLARI ESECEK

4 kişilik Beşiktaş Esports takımında halen orta koridor için ayrılan masa bomboş duruyor. Beşiktaş’ın bu pozisyon için araştırmaları devam ediyor ve çok yakında transfer gerçekleşecek. 4 kişilik ekibin başına gelen Güney Koreli GalB, kendi stratejileri ve tecrübelerini konuşturarak yeni sezonda Beşiktaş’a büyük katkılar sağlayacak. GalB’ın siyah beyazlı takımda koçluk yapması hakkındaki yorumlarınızı hemen alt taraftan bizimle paylaşabilirsiniz.

YAZAR: SERKAN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Turkmmo Forum Büyümeye Devam Ediyor! 5

Turkmmo Forum Büyümeye Devam Ediyor!

2009 yılında yayın hayatına başlayan Turkmmo Forum`u  2,3 milyon üyesi ve 20 milyondan fazla yazılan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.