kategori: Teknoloji

Razer 1440p oyuncu monitörü için kolları sıvadı

Oyuncu ekipmanı denince akla ilk gelen markalardan bir tanesi olan Razer’in ürünlerindeki büyüme devam ediyor. İlk olarak klavye ile tanıdığımız Razer markası artık aklınıza gelebilecek her türlü oyuncu ekipmanını geliştiriyor. Çok yakında oyunculara özel bir oda tasarımı ile geleceği iddia edilen markanın yeni ürünü ortaya çıktı. 27 inç büyüklüğünde ve tam 1440p IPS panel özellikli bir oyuncu monitörü üzerinde çalıştığı haberi ortaya çıktı. Bu sızıntı elbette markanı kendisine özel bir oyuncu bilgisayarı ürettiğini de düşündürebilir.

OYUNCU MONİTÖRÜ HER BİLGİSAYARA BAĞLANABİLECEK

Razer tarafından üretilen ve üstün özellikli bu oyuncu monitörünün çok kıs zamanda piyasaya çıkması bekleniyor. 27 inç büyüklüğündeki bu oyuncu monitörünün hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarlar için tam performans çalışacağı söylendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerden sonra oyuncular tam anlamıyla bayram etti çünkü şuanda bu tür ekipmanlar markaların stoklarında bulunmuyor. Oyuncu dostu Razer, 1440p IPS panele sahip bu muhteşem monitörlere satış gelirlerini ikiye katlayacak.

İMPARATORLUK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Oyuncu ekipmanı konusunda üstün çalışmalar yapan Razer, bu alanda lider bir konuma gelmek istiyor. Çok fazla rakibi olmasına rağmen emin adımlarla ilerleyen Razer’ın bu ekrana ‘Rapor’ adını verecek. Raptor bütün dünyada pazara girecek ve 699 dolara satışa çıkacak. Monitörün her tarafında üstün LED teknolojisi var. Oynadığınız oyuna ve aksiyona göre şekil değiştirecek olan bu monitörün oyuncu monitöründe lider bir konuma gelmesi çok kısa zaman içerisinde gerçekleşecektir.

SERKAN

Paylaş
Editör
SERKAN

Benzer Haberler

Türkiye`nin En Büyük Oyun Şirketleri 2023

Türk oyun şirketleri arasında 2023 yılı itibariyle öne çıkanlar aşağıdaki gibidir. Sıralama karışık olarak gerçekleştirilmiştir.…

2 hafta önce

Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3 hileleri güncel listesi. Bu kodları kullanmak için, oyunu başlatın ve klavyenizde…

2 hafta önce

Valorant Hesap Açmak ve Valorant`ı İndirmek

Valorant, Riot Games`e ait bir oyundur ve oyunu oynamak için Riot Games hesabın oluşturmanız gerekmektedir.…

2 hafta önce

Ücretsiz Qr Kod Oluşturma

Qr kod, internet ortamında artık çok aktif olarak kullanılmakta. Bu yüzden qr kod oluşturucu siteler…

8 ay önce

Turkmmo Forum Büyümeye Devam Ediyor!

2009 yılında yayın hayatına başlayan Turkmmo Forum`u  2,3 milyon üyesi ve 20 milyondan fazla yazılan…

11 ay önce

Rise Online World, 15 Nisan`da Açılıyor!

Rise Online World, Mmorpg oyuncuları tarafından uzun süredir bekleniyordu. Beta testleri sonuçlanan oyun 15 Nisan…

1 sene önce