PlayStation 4 fiyatları kampanya kapsamında indirime girdi

Türkiye’de oldukça büyük ilgi gören bir oyun konsolu olan ve insanlar tarafından sürekli olarak kullanılan PlayStation 4 ve PlayStation 4 Pro fiyatlarında indirim geldi. Okulların araya girmesiyle birlikte yarıyıl tatili başlamış oldu. Bunu fırsat bilen SONY ise kendi ürünü olan PlayStation 4 ve serilerinde indirim yaptı. Üstelik yine PlayStation 4 ile bağlantılı olarak çalışan VR setinin de indirimde olduğunu bize gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu haberimizde size güncel fiyatlarla alakalı bilgi verirken aynı zamanda PlayStation 4 özelliklerinden de bahsedeceğiz. İndirim kapsamında güncel fiyatın 3199 TL olduğu açıklandı.

VR DENEYİMİ İÇİN İNDİRİMLER BİTMİYOR

PlayStation 4 artık sadece kollar ile değil aynı zamanda VR ile kullanılabiliyor. Kafanıza taktığınız bir aparat ile oynadığınız VR oyunları çok farklı bir deneyimdir. SONY, bunun denenmesi için PlayStation 4 ve Pro ürünlerinde indirim yaptığını ama aynı zamanda  2699 TL’ye satılan PlayStation 4 VR paketinin 1799 TL’ye de düştüğünü açıkladı. VR takımıyla şuan her oyuna giremiyorsunuz fakat sadece VR için yapılmış onca oyun, yine VR paketiyle birlikte satışa çıkıyor.

PLAYSTATİON 4 OYUNLARI KAMPANYA KAPSAMINDA

Sadece oyun konsolları ve ekipmanlarında değil aynı zamanda birçok oyunda da indirim söz konusu oldu. NBA 2K19 ve WWE 2K19 gibi birçok sevilen oyunda da 4 Şubat tarihine kadar indirimli fiyatlar geçerli olacak. Sizde oyun konsolu alıyorsanız kendinize birkaç tane oyun daha almanız gerekiyor çünkü tek bir oyun ile maalesef oyun konsollarından tat alınamıyor. İndirime giren PlayStation 4 fiyatları hakkında daha detaylı bilgi için resmi web sitesine gidebilirsiniz.

KADİR NAZIM

Paylaş
Editör
KADİR NAZIM

Benzer Haberler

Türkiye`nin En Büyük Oyun Şirketleri 2023

Türk oyun şirketleri arasında 2023 yılı itibariyle öne çıkanlar aşağıdaki gibidir. Sıralama karışık olarak gerçekleştirilmiştir.…

3 hafta önce

Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3 hileleri güncel listesi. Bu kodları kullanmak için, oyunu başlatın ve klavyenizde…

3 hafta önce

Valorant Hesap Açmak ve Valorant`ı İndirmek

Valorant, Riot Games`e ait bir oyundur ve oyunu oynamak için Riot Games hesabın oluşturmanız gerekmektedir.…

3 hafta önce

Ücretsiz Qr Kod Oluşturma

Qr kod, internet ortamında artık çok aktif olarak kullanılmakta. Bu yüzden qr kod oluşturucu siteler…

8 ay önce

Turkmmo Forum Büyümeye Devam Ediyor!

2009 yılında yayın hayatına başlayan Turkmmo Forum`u  2,3 milyon üyesi ve 20 milyondan fazla yazılan…

12 ay önce

Rise Online World, 15 Nisan`da Açılıyor!

Rise Online World, Mmorpg oyuncuları tarafından uzun süredir bekleniyordu. Beta testleri sonuçlanan oyun 15 Nisan…

1 sene önce