Oyuncuları sevindirecek haber geldi! Microsoft kolları sıvadı

Oyuncuların para kazanmasıyla birlikte şirketler oyuncular için özel ekipmanlar yapmaya başladı. Az önce tarafımıza ulaştırılan habere göre Microsoft yeni yılda yeni bir işletim sistemiyle karşımıza çıkacak. Microsoft’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı bir işletim sistemi olan ‘Windows Lite’ çok yakında karşımıza çıkacak. Normal Windows sürümüne göre çok daha hızlı ve sade bir tasarıma sahip olacak yeni işletim sisteminin detayları bir hayli merak ediliyor. Bununla birlikte söylenenlere göre 2019 yılının ikinci yarısında Windows Lite işletim sistemi ile buluşacağız.

WİNDOWS LİTE İLE DONANIM PERFORMANSA DÖNÜŞECEK

Microsoft’un yeni yaptığı yazılım bir hayli merak ediliyor çünkü haberlere göre yeni yazılımın çok hızlı olacağı söyleniyor. Üstelik hızlı olmasının yanında diğer Windows sürümlerine göre çok büyük bir arayüz değişikliği olabilir. Bunu Facebook’un Lite sürümü gibi düşünmeyin çünkü burada bir uygulamadan çok dünyayı değiştiren Windows yazılımından bahsediyoruz. Oyun oynayan insanları çıldıracak bir performans yaratacak olan yeni işletim sisteminin detayları yeni yılda karşımıza çıkacak.

MİCROSOFT LİTE SÜRÜMÜ SIR GİBİ SAKLIYOR

Microsoft’un yeni yılın ikinci yarısında tanıtacağı yeni Windows sürümü şirket yetkilileri tarafından sır gibi saklanıyor. Herhangi bir arayüz yada özellik söz konusu olmadığı gibi piyasaya nasıl bir yer tutacağı merak ediliyor. Yeni Windows Lite sürümünde ayrı ayrı paketlerin olacağı ise yeni bir iddia konusudur. Oyuncular için ayrı bir Lite sürümünün olması durumunda öğrenciler içinde çok daha uygun fiyatlı bir Lite sürümün olabileceği söyleniyor.

SERKAN

Paylaş
Editör
SERKAN

Benzer Haberler

Türkiye`nin En Büyük Oyun Şirketleri 2023

Türk oyun şirketleri arasında 2023 yılı itibariyle öne çıkanlar aşağıdaki gibidir. Sıralama karışık olarak gerçekleştirilmiştir.…

2 saat önce

Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3 hileleri güncel listesi. Bu kodları kullanmak için, oyunu başlatın ve klavyenizde…

2 saat önce

Valorant Hesap Açmak ve Valorant`ı İndirmek

Valorant, Riot Games`e ait bir oyundur ve oyunu oynamak için Riot Games hesabın oluşturmanız gerekmektedir.…

2 saat önce

Ücretsiz Qr Kod Oluşturma

Qr kod, internet ortamında artık çok aktif olarak kullanılmakta. Bu yüzden qr kod oluşturucu siteler…

7 ay önce

Turkmmo Forum Büyümeye Devam Ediyor!

2009 yılında yayın hayatına başlayan Turkmmo Forum`u  2,3 milyon üyesi ve 20 milyondan fazla yazılan…

11 ay önce

Rise Online World, 15 Nisan`da Açılıyor!

Rise Online World, Mmorpg oyuncuları tarafından uzun süredir bekleniyordu. Beta testleri sonuçlanan oyun 15 Nisan…

1 sene önce