kategori: Yaşam

Mortal Kombat 11 çıkmadan karakter listesi sızdırıldı

1990’lı yıllarda en çok oynana dövüş oyunlarından birisi olan ve hatta 2 boyutlu bile oynadığımız oyun gün geçtikçe daha iyi bir hal aldı. Yeni dönemde oldukça fazla konuşulan Mortal Kombat serisine dair yeni bilgiler ortaya çıktı. İlk gelen bilgilere göre ortaya çıkan Mortal Kombat  11 görüntüleri olay oldu. Daha önce ataride oynadığımız ama zamanla dünyanın en yüksek grafik işlemcilerine sahip oyun konsollarında da oynanabilen Mortal Kombat’ın yeni oyununu karakter listesinin ortaya çıktığı iddia ediliyor.

YENİ KARAKTERLER OYUNA DAHİL EDİLDİ

Oldukça büyük emeklerin harcandığı yeni oyun olan Mortal Kombat 11’de yepyeni karakterlerin ortaya çıktığı konuşuluyor. 23 Nisan 2019 tarihinde piyasaya çıkması beklenen oyuna ait karakter listesi sızıntı, oyuncuların dikkatini çekti. JAX, JOH,NOO,KIT ve SHA gibi yeni karakterlerin oyuna dahil edildiği, sızan listede çok net bir şekilde görülüyor. 23 Nisan’da çıkacak Mortal Kombat 11 bütün platformlarda oynanabilecek. İlk başta PC, PlayStation ve XBOX One’da yayınlanacak oyunun mobil sürümünün de geleceği söyleniyor.

MORTAL KOMBAT 11 TURNUVALARI OLACAK

Yine ortaya atılan iddialardan birisi ise son dönemlerde oyun yazılımı şirketlerinin yaptığı bir şey olacak. Birçok oyun artık global anlamda çok ciddi para ödüllerinin verildiği turnuvalar ile karşımıza çıkıyor. Online olarak oynanabilecek Mortal Kombat 11’de de turnuvaların olacağı ve ödüllerin olacağını söyleyelim. 23 Nisan 2019 tarihinde sizlere Mortal Kombat 11 fiyatı ve oyun hakkında daha  detaylı bilgi vermiş olacağız.

EFE SALİH

Paylaş
Editör
EFE SALİH

Benzer Haberler

Türkiye`nin En Büyük Oyun Şirketleri 2023

Türk oyun şirketleri arasında 2023 yılı itibariyle öne çıkanlar aşağıdaki gibidir. Sıralama karışık olarak gerçekleştirilmiştir.…

2 saat önce

Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3 hileleri güncel listesi. Bu kodları kullanmak için, oyunu başlatın ve klavyenizde…

2 saat önce

Valorant Hesap Açmak ve Valorant`ı İndirmek

Valorant, Riot Games`e ait bir oyundur ve oyunu oynamak için Riot Games hesabın oluşturmanız gerekmektedir.…

2 saat önce

Ücretsiz Qr Kod Oluşturma

Qr kod, internet ortamında artık çok aktif olarak kullanılmakta. Bu yüzden qr kod oluşturucu siteler…

7 ay önce

Turkmmo Forum Büyümeye Devam Ediyor!

2009 yılında yayın hayatına başlayan Turkmmo Forum`u  2,3 milyon üyesi ve 20 milyondan fazla yazılan…

11 ay önce

Rise Online World, 15 Nisan`da Açılıyor!

Rise Online World, Mmorpg oyuncuları tarafından uzun süredir bekleniyordu. Beta testleri sonuçlanan oyun 15 Nisan…

1 sene önce