kategori: İnternet

Düşük donanım bilgisayarlar için ücretsiz PUBG Lite sürümü yayınlandı

Bütün dünyanın yakından takip ettiği bir oyun olan PUBG ile ilgili bu haber hepinizi çok sevindirecek. Düşük donanım bilgisayarlar için yayınlanan yeni sürüm PUBG Lite şimdiden milyonlarca bilgisayara kuruldu. Birçok özellik yine bu sürümde var ama çok daha düşük donanım bilgisayarlar için ortaya çıktı. PUBG Lite yaklaşık 60 MB boyutunda ve çok kısa süre içerisinde bilgisayarınıza kurabiliyorsunuz. Yeni nesil bilgisayarlarda bir sorun çıkarmayacak olan PUBG Lite  sürümü çok aktif bir şekilde kullanılacak gibi duruyor. Hem daha fazla şarj yemeyecek hem de bilgisayarın donanımına çok fazla baskı yapmayacak.

BETA SÜRÜMÜ OLDUĞU İÇİN ÜCRETSİZ YAYINLANDI

PUBG Lite beta sürümü olduğu için bütün dünyaya aynı gün ücretsiz olarak servis ediliyor. Oyunun beta sürümü olduğu için çok kısa sürede bilgisayarınıza yüklenebiliyor ve oyun yaklaşık olarak 60 MB boyutundadır. PUBG Corp. şirketi sosyal medyadan ve aynı zamanda resmi web sitesinden yaptığı açıklamaya göre haritalarda 100 kişilik maçların yapılabileceğini açıkladı. Lite sürüm PUBG oyununda şuanda sadece Erangel ve Miramar haritaları bulunuyor. Türkçe olarak oyuna erişmek şuanda mümkün değildir fakat Tayland sürümünden oyunu indirebilirsiniz.

MOBİL VERSİYON YAKINDA TANITILACAK

Bilgisayar sürümünün yanında merak edilen bir diğer konu ise elbette PUBG Lite sürümünün akıllı telefonlara gelecek olması. Bütün dünyada düşük donanımlı telefonlarda PUBG oynamak son derece işkence bir hale geldi. Bunu ortadan kaldırmak için hem PC hem de mobil versiyona Lite sürüm geleceği yabancı oyun basınında gündem oldu. PUBG Lite hakkında merak ettiklerinizi hemen alt taraftan yazabilirsiniz.

TOLGA KAPAN

Paylaş
Editör
TOLGA KAPAN

Benzer Haberler

Türkiye`nin En Büyük Oyun Şirketleri 2023

Türk oyun şirketleri arasında 2023 yılı itibariyle öne çıkanlar aşağıdaki gibidir. Sıralama karışık olarak gerçekleştirilmiştir.…

3 hafta önce

Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3 hileleri güncel listesi. Bu kodları kullanmak için, oyunu başlatın ve klavyenizde…

3 hafta önce

Valorant Hesap Açmak ve Valorant`ı İndirmek

Valorant, Riot Games`e ait bir oyundur ve oyunu oynamak için Riot Games hesabın oluşturmanız gerekmektedir.…

3 hafta önce

Ücretsiz Qr Kod Oluşturma

Qr kod, internet ortamında artık çok aktif olarak kullanılmakta. Bu yüzden qr kod oluşturucu siteler…

8 ay önce

Turkmmo Forum Büyümeye Devam Ediyor!

2009 yılında yayın hayatına başlayan Turkmmo Forum`u  2,3 milyon üyesi ve 20 milyondan fazla yazılan…

12 ay önce

Rise Online World, 15 Nisan`da Açılıyor!

Rise Online World, Mmorpg oyuncuları tarafından uzun süredir bekleniyordu. Beta testleri sonuçlanan oyun 15 Nisan…

1 sene önce