kategori: Yaşam

BİM dizüstü bilgisayar satacak! Bedavadan biraz pahalı olacak

Türkiye’de en ucuz market zinciri olan BİM, gelecek günlerde oldukça teknolojik bir ürün portföyü ile karşımıza çıkacak. Yeni dönemde en çok konuşulan konulardan bir tanesi olan dizüstü bilgisayarlar satacak olan BİM, birçok teknolojik ekipmanı da raflarına indirmeyi planlıyor. 8 Mart Cuma günü satışa çıkacak ürünler arasında HP marka Notebook ve oyuncu kolu gibi teknolojik ürünler var. Teknolojiye doyacağımız bu hafta, 1499 TL’ye satılacak olan HP Notebook gerçekten de birçok vatandaşın yüzünü güldürecek. Oyuncuları unutmayan BİM, bilgisayarın yanında USB girişli oyuncu kolunu da satılması için raflarına indirecek.

 FREEDOS GELMEYECEĞİ İÇİN SATIN ALINABİLİR

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen mağazalarından bir tanesi olan BİM, bu hafta satacağı HP Notebook, pahalı bilgisayarların aksine Freedos işletim sistemine yerine Windows 10 Home ile satışa çıkacak. Bilgisayarda AMD’nin yonga seti ile birlikte, yine AMD marka bir grafik işlemcisi bulunuyor. Uygun fiyata satılacak dizüstü bilgisayarda her ihtiyacınızı karşılayacak 500 GB harddisk bulunuyor. Bedavadan biraz pahalıya satılan bu bilgisayarların satışları stoklarla sınırlı olduğu için elinizi hızlı tutmakta fayda var.

20 LİRANIN ALTINDA FİYATA SATILIYOR

Oyuncu bilgisayarları ve ekipmanları konusunda da herkesi düşünen BİM, 19 lira 80 kuruşa oldukça gelişmiş özelliklere sahip olan USB girişli bir oyun kolu satacak. 21 adet tuşa sahip olacak bu muhteşem oyun kolunun 9 düğmesini istediğiniz gibi özelleştirme imkanına sahipsiniz. Teknoloji kategorisinde satışa çıkacak ürünler arasında fotoğraf yazdırma özelliğine sahip HP marka yazıcıda bulunuyor. 8 Mart 2019 tarihinde satışa çıkacak teknolojik ürünler hakkında yorumlarınızı hemen alt taraftan yapabilirsiniz.

TOLGA KAPAN

Paylaş
Editör
TOLGA KAPAN

Benzer Haberler

Türkiye`nin En Büyük Oyun Şirketleri 2023

Türk oyun şirketleri arasında 2023 yılı itibariyle öne çıkanlar aşağıdaki gibidir. Sıralama karışık olarak gerçekleştirilmiştir.…

2 hafta önce

Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3 hileleri güncel listesi. Bu kodları kullanmak için, oyunu başlatın ve klavyenizde…

2 hafta önce

Valorant Hesap Açmak ve Valorant`ı İndirmek

Valorant, Riot Games`e ait bir oyundur ve oyunu oynamak için Riot Games hesabın oluşturmanız gerekmektedir.…

2 hafta önce

Ücretsiz Qr Kod Oluşturma

Qr kod, internet ortamında artık çok aktif olarak kullanılmakta. Bu yüzden qr kod oluşturucu siteler…

8 ay önce

Turkmmo Forum Büyümeye Devam Ediyor!

2009 yılında yayın hayatına başlayan Turkmmo Forum`u  2,3 milyon üyesi ve 20 milyondan fazla yazılan…

11 ay önce

Rise Online World, 15 Nisan`da Açılıyor!

Rise Online World, Mmorpg oyuncuları tarafından uzun süredir bekleniyordu. Beta testleri sonuçlanan oyun 15 Nisan…

1 sene önce