kategori: İnternet

Apex Legends ücretsiz olması sebebiyle Espor takımlarını kendine çekti

1 ay önce piyasaya sürülen bir oyun olan Apex Legends, sektörü ele geçirmek için sağlam adımlar atmaya devam ediyor. Sadece 1 ayda milyonlarca oyuncuya ulaşan bir oyun olan Apex Legends, artık sadece bireysel kullanıcılar tarafından değil, kurumsal bir hale gelmiş Espor takımları tarafından da oynanıyor. Üstelik oyun Battle Royale kategorisinde 2019 yılında çıkan oyunlar arasında liderlik koltuğunda oturuyor. Firmanın en büyük artılarından birisi ise oyunun ücretsiz olması ve bütün platformlarda olmasıdır.

BÜTÜN OYUN KONSOLLARINDA OYNANABİLİYOR

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak piyasaya sürülen oyun şuanda PlayStation ve XBOX’ta aktif olarak oynanıyor. Çok yakında mobil ve PC sürümü çıkacak olan oyunun oyuncu sayısı milyonları aştı. PUBG ve Fortnite rekorunu kıran Apex Legends’in hedefi sektörü ele geçirmek gibi duruyor. 4 Şubat 2019 tarihinde piyasaya sürülen ve bu kadar hızlı yükselen bir başka oyun henüz dünyaya tanıtılmadı.

TAKIM ODAKLI OYUN ANLAYIŞI VAR

Türkiye’de aktif olarak oyunda, Battle Royale kategorisinde olan tüm oyunlar gibi takım odalı bir oyun anlayışı var. Takım olarak savaştığınız ve hayatta kalmaya çalıştığınız bu muhteşem oyun ücretsiz olduğu ve aynı zamanda oldukça kaliteli grafik deneyimi sunduğu için Espor oyuncularının da dikkatini çekti. Birçok Espor takımı bu oyuna giriş yaparak, diğer takımlarla turnuva yapıyorlar. Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve güncellenen Apex Legends hakkındaki yorumlarınızı hemen alt taraftan bizlere iletebilirsiniz.

KADİR NAZIM

Paylaş
Editör
KADİR NAZIM

Benzer Haberler

Türkiye`nin En Büyük Oyun Şirketleri 2023

Türk oyun şirketleri arasında 2023 yılı itibariyle öne çıkanlar aşağıdaki gibidir. Sıralama karışık olarak gerçekleştirilmiştir.…

3 ay önce

Age of Empires 3 Hileleri

Age of Empires 3 hileleri güncel listesi. Bu kodları kullanmak için, oyunu başlatın ve klavyenizde…

3 ay önce

Valorant Hesap Açmak ve Valorant`ı İndirmek

Valorant, Riot Games`e ait bir oyundur ve oyunu oynamak için Riot Games hesabın oluşturmanız gerekmektedir.…

3 ay önce

Ücretsiz Qr Kod Oluşturma

Qr kod, internet ortamında artık çok aktif olarak kullanılmakta. Bu yüzden qr kod oluşturucu siteler…

10 ay önce

Turkmmo Forum Büyümeye Devam Ediyor!

2009 yılında yayın hayatına başlayan Turkmmo Forum`u  2,3 milyon üyesi ve 20 milyondan fazla yazılan…

1 sene önce

Rise Online World, 15 Nisan`da Açılıyor!

Rise Online World, Mmorpg oyuncuları tarafından uzun süredir bekleniyordu. Beta testleri sonuçlanan oyun 15 Nisan…

1 sene önce