Apex Legends ücretsiz olması sebebiyle Espor takımlarını kendine çekti

4 Şubat 2019 tarihinde piyasaya sürülen Apex Legends, sadece 1 ayda milyonlarca oyuncunun dikkatini çekti. Battle Royale kategorisinde liderlik koltuğunu kapan yeni oyun, pUBG ve Fortnite gibi rakiplerini geride bırakacak gibi duruyor.


Apex Legends ücretsiz olması sebebiyle Espor takımlarını kendine çekti 1

1 ay önce piyasaya sürülen bir oyun olan Apex Legends, sektörü ele geçirmek için sağlam adımlar atmaya devam ediyor. Sadece 1 ayda milyonlarca oyuncuya ulaşan bir oyun olan Apex Legends, artık sadece bireysel kullanıcılar tarafından değil, kurumsal bir hale gelmiş Espor takımları tarafından da oynanıyor. Üstelik oyun Battle Royale kategorisinde 2019 yılında çıkan oyunlar arasında liderlik koltuğunda oturuyor. Firmanın en büyük artılarından birisi ise oyunun ücretsiz olması ve bütün platformlarda olmasıdır.

BÜTÜN OYUN KONSOLLARINDA OYNANABİLİYOR

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak piyasaya sürülen oyun şuanda PlayStation ve XBOX’ta aktif olarak oynanıyor. Çok yakında mobil ve PC sürümü çıkacak olan oyunun oyuncu sayısı milyonları aştı. PUBG ve Fortnite rekorunu kıran Apex Legends’in hedefi sektörü ele geçirmek gibi duruyor. 4 Şubat 2019 tarihinde piyasaya sürülen ve bu kadar hızlı yükselen bir başka oyun henüz dünyaya tanıtılmadı.

TAKIM ODAKLI OYUN ANLAYIŞI VAR

Türkiye’de aktif olarak oyunda, Battle Royale kategorisinde olan tüm oyunlar gibi takım odalı bir oyun anlayışı var. Takım olarak savaştığınız ve hayatta kalmaya çalıştığınız bu muhteşem oyun ücretsiz olduğu ve aynı zamanda oldukça kaliteli grafik deneyimi sunduğu için Espor oyuncularının da dikkatini çekti. Birçok Espor takımı bu oyuna giriş yaparak, diğer takımlarla turnuva yapıyorlar. Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve güncellenen Apex Legends hakkındaki yorumlarınızı hemen alt taraftan bizlere iletebilirsiniz.

YAZAR: KADİR NAZIM

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Zula Sistem Gereksinimleri 2019 5

Zula Sistem Gereksinimleri 2019

Zula sistem gereksinimleri belli oldu. 2019 Zula sistem gereksinimleri minumum ve maksimum değerlerini bu yazımızda açıklıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.