2019 model makyajlanmış Huracán görselleri sızdırıldı

2019’un üçüncü çeyreğinde yollara çıkmasını beklediğimiz makyajlanmış yeni Huracán, güncellenmiş motor paketi ve aynı zamanda yükseltilmiş şase ile karşımıza çıkacak. 100 km hıza 3 saniyede ulaşabilecek.


2019 model makyajlanmış Huracán görselleri sızdırıldı 1

2019 yılında otomobil sektöründe oldukça ciddi bir otomobil satışı savaşı başlayacak. Bu savaşa hazırlık yapan markaların yeni araçlarının görselleri ve özellikleri ortaya çıkmaya başladı. Lamborghini’nin çok daha hızlı ve aynı zamanda makyajlanmış yeni model arabası Huracán, 2019 yılının üçüncü çeyreğinde satışa çıkacak. Huracán tasarımı ve aynı zamanda üretimi bitmiş gibi gözüküyor ama yasal zeminin hazırlanması için satışların üçüncü çeyrekte başlaması bekleniyor.

YÜKSEK ŞASİ VE GÜÇ ARTIŞI İL GELECEK

Makyajlanmış olan Huracán, tasarım olarak çok büyük bir fark içermeyecek fakat aracın içinde çok ciddi değişiklikler olacak. Özellikle güç konusunda güncellemelerin yapılacağı ve bunun haricinde şaside çok ciddi bir yükselme olmasa da eskisine göre yüksek bir Huracán ile karşılaşmamız için çalışmaların yapıldığı biliniyor. Lamborghini markasının tasarım mühendislerinin yeni Huracán’da ufak tefek far ve tampon değişikliklerini de yapacağını söyleyelim.

3 SANİYEDE 100 KM HIZA ÇIKABİLECEK

Yeni Huracán’da en büyük değişikliğin güç kısmında olacağını sizlere söylemiştik. Bu değişiklikler kapsamında WLTP emisyon yönetmeliklerine uygun olarak değişiklikler yapılacak ve araçta çok ciddi bir güç artışı gözlenecek. Daha önce yapılan testlerde ve resmi olmayan açıklamalara göre yeni Huracán, 100 km hıza sadece 3 saniyede ulaşabilecek. Büyük ihtimalle Lamborghini yeni modellerinde otonom teknolojisine de giriş yapacak ve araçlarda bazı özellikler otonom şeklinde gelecek.

YAZAR: SERKAN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

53 yaşındaki Toyota Corolla'nın 2019 fiyatı açıklandı 5

53 yaşındaki Toyota Corolla’nın 2019 fiyatı açıklandı

Toyota'nın 2019 yılına özel olarak hazırladığı ve 12. nesli ile karşımıza çıkan bir model olan Corolla, hibrit seçeneğiyle de Türkiye'de satışa çıkacak. 4 ayrı versiyonu olan Toyota Coralla, 95 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla sahibine ulaşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.